odtülüden

odtünün gözü kulağı

Pz05202012

Last update09:55:24 AM

Odtülüden Kişisel İlanlar

ODTÜ ye ulaşım

ODTÜ ulaşım açısından oldukça çeşitliliğe sahip bir üniversitedir. Bu yazı ODTÜ yü yeni kazanan öğrencilere yol göstermek amacıyla hazırlanmıştır.

Eğerki otobüsle gelip ankara garında(AŞTİ) iniyorsanız taksi tutarsanız yaklaşık 15 TL yazar, dolmuşla yada belediye otobüsü ile gelmek isterseniz terminalin üst katından kısa bir yol yürüyerek otobüs durağına ulaşırsınız. oradan ODTÜ dolmuşuna yada otobüsüne binerseniz yaklaşık 2 tl ödersiniz. Bu arada kayıt süresi boyunca odtü otobüsleride sizleri orada bekliyor olacak. saatleri için sitemizin ilgili yerlerini okuyunuz.

İstanbul taraflarından ODTÜ ye geliyorsanız: Doğruca ana yolu takip ediniz. sağ tarafınızda askeri tesisler olacak onlarıda geçiniz.  oradan bir üst geçitli kavşağa gelirsiniz. sağ tarafa dönünüz.(levhada Konya Yazar) o yolu doğruca takip ediniz bir kaç kavşak geçtikten sonra l karşıya gidemeyeceginiz, ya sola yada sağa dönebileceğiniz bir kavşak çıkar, sağa dönünüz.. dikkatlice tekrar sola dönünüz.. odtüye giriniz.

Samsun - Yozgat- Kayseri- kırıkkale taraflarından odtü ye gelenler: Ankara girişinden hiç bir yere sapmayınız.

otobanlara girmeyiniz. yolu çok uzatırsınız. doğruca şehir içindeki ana yolu takip ediniz. istanbul- konya levhalarını takip ediniz. doğruca sanayinin içinden içinden geçerek  köprünün üstünden geçip sağ taraftaki MMM migrosun önünden devam ediyorsunuz..  sağ tarafta ankara otogarına kadar doğruca gelin. otogarda yavaşlayın çünkü ilk kavşaktan sağa döneceksiniz. sağa döndüğünüz yol eskişehir yoludur.

***bu yolu doğruca takip ediniz. sağ tarafta benzin istasyonları , özel hastane görürsünüz. devam ediniz  bir üst geçitli büyük köprüyü geçiniz... 2. yi görünce yavaşlayınız. levhalara bakarak odtü yazan yerden sağa dönün.(köprünün tam bittiği yerdeki sağa dönüş yerinden sağa dönün. yoksa eskişehire doğru gidersiniz.) biraz gidin ve tekrar sağ- dikkatlice sol ve odtüye hoş geldiniz.:))

Konya- Antep- Hatay taraflarından gelenler: Ankaranın Gölbaşı ilçesine girdikten sonra dikkatli olmaya başlayınız. gölbaşından sonra büyük bir rampa tırmanızrsınız. tırmandıktan sonra tekrar inişe geçersiniz. epeyce bir inin sağ tarafta bol miktarda oto galerileri görürsünüz. onlarıda geçin büyük bir köprülü kavşağa gelirsiniz.  oradan eskişehir levhasının takip ediniz. sonrası için yukarıdaki yıldızlı yeri okuyunuz.

Eskişehir- izmir taraflarından gelenler: hiç bir şey yapmadan doğruca yoluna devam etsin. ümitköy- hacettepe beytepe kampusu köprüsünü vs geçiniz. sağ tarafınızda diyanet işlerini görünce sağ taraftan yava yavaş devam ediniz. sağdak ormanlık başlayınca odtüye geldiniz demektir. dikkalice odtü yazan levhadan sağa dönünüz.

  

 

Yorum ekle

Güvenlik kodu
Yenile